Opettajat

isot-opet-paula

Vuonna 2008 valmistuin tanssinopettajaksi Oulun seudun ammattikorkeakoulusta, pääaineenani suomalainen kansantanssi. Kotoisin olen Kaustiselta, jossa sain tanssikipinän. Tanssissa taiteenlajina minua viehättää sen monipuolisuus ja muunneltavuus. Koen tärkeänä myös perinteisten tanssien sekä liikemateriaalin tuntemisen ja niiden ymmärtämäisen suhteessa uusiin tanssisuuntauksiin.

Toimin freelancer-opettajana ympäri Suomen sekä välillä muissakin Pohjoismaissa. Viimeksi olin mukana yhteispohjoismaisessa Nordic Dance 2012 -projektissa tanssin taiteellisena johtana. Toimin myös tanssijana, viimeisimmät teokset Heippatirallaa Saakeli! (2012) ja Vuotti (2010).

Ohjaan Mini-Kokoa, Keski-Kokoa Prikkaa, P&P:tä, Alkua ja Tosi-Isoja. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli kipinä syttyy! Tanssiminen on kivaa ja hikistä hommaa!

Eetu Laitinen, Juntu, Tempoa tenaviin 

Meikä on Eetu Laitinen, 24 vuotta nuori ja lähtöisin Rovaniemeltä, jossa meikän tanssiura sai alkunsakin kun alotin Siepakoissa harrastamisen. Valmistuin vuonna 2014 tanssijaksi Lapin Urheiluopistolta, jonka jälkeen lähdin opiskelemaan tanssinopettajaksi Oulun Ammattikorkeakouluun. Valmistuin tanssinopettajaksi keväällä 2018. Meikälle tärkeintä on yhdessä tekeminen ja se, että aina mennään ilon kautta ympäri.

Katariina

Katariina Hiukka, tanssinopettaja: Isottaret

Valmistuin tanssinopettajaksi Oulun konservatoriosta jo ammoisina aikoina, vuonna 2000. Valmistumiseni jälkeen olen toiminut 10 vuoden ajan freelancer-tanssinopettajana Jyvässeudulla ja muuallakin Suomessa. 2011 perustin oman yrityksen, Tanssikoulu Pilkkeen ja opetushommat jatkuvat Pilkkeen nimissä.

Aikuisiällä opiskelin kulttuurintuottajaksi (AMK) Mikkelin ammattikorkeakoulussa ja vuodesta 2012 olenkin toiminut tuottajana ja suunnittelijana Koskelan Setlementissä Äänekoskella. Opettamisesta pidin totaalista taukoa kahden vuoden ajan! Nyt olen taas omien lasten kasvettua vähitellen hivuttautunut takaisin opetushommiin ”ihan vain harratusmielessä”… Lisäksi aloitin ylemmät AMK opinnot Oulun ammattikorkeakouluun ja yritys olisi valmistua tanssinopettaja YAMK:ksi keväällä 2018.

Kotoisin olen Etelä-Pohjanmaalta, Ilmajoelta ja pohjalaisuus on varsin hallitseva luonteenpiirteeni (mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan!). Muuten olen varsin mukava ja sosiaalinen tätsy! Kotona vauhtia pitävät kaksi poikaa ja koira, mies reissaa viikot Helsingissä töissä.